Pâine artizanală

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 6 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 20 minute


Puneți toate ingredientele în malaxor și adăugați trei sferturi din cantitatea totală de apă.
Malaxați timp de 10 minute (6 minute lent, 4 minute rapid).
Adăugați apa rămasă treptat, după minutul 2 de malaxare, la viteza rapidă. Aluatul obținut trebuie să fie suplu și elastic.
Lăsați aluatul să se odihnească 30 minute.
Divizați aluatul la gramajul dorit.
Bucățile de aluat se lasă la predospit timp de 10 minute.
Modelați ușor bucațile de aluat pe o masă bine înfăinată, în forma dorită.
Așezați bucățile de aluat fie în tavi, fie direct pe panacot și lăsați-le la dospit timp de 35-40 minute, la o temperatură de 32-35°C și o umiditate de 70-75%, sau afară, pentru a prinde o ușoară coajă (pt un aspect mai rustic).
Înainte de a introduce aluatul în cuptor, crestați suprafața aluatului cu un cuțit.
Coaceți pâinea la 220 – 240°C, timp de 20 – 25 minute, cu abur puțin.