Pâine artizanală cu ceapă prăjită

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
sare
6.4 - 6.6 l apă (cantitatea de apă poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

Malaxează toate ingredientele, cu excepția cepei, timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului. În ultimele 3-4 minute ale malaxarii se adaugă ceapa prăjită.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistentă optimă.
Lasă aluatul la odihnă timp de 40-50 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex. 670 g aluat pentru o pâine de 600 g)
Lasă aluatul la predospit în bilă timp de 15-20 min.
După predospire realizează modelarea finală: rotundă, baghetă, pave, mini-pave.
Dospește aluatul 40 -50 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului (230-240°C, 25-30 minute pentru pâine la vatră de 600 g, 240-250°C, 15-18 minute pentru baghetă și chifle).