

Pâine evreiască Challah

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
margarină
apă
semințe de susan
Se mixează toate ingredientele, cu excepția margarinei, 4 minute la viteza mică și 6-8 minute la viteza mare a malaxorului (margarina se adaugă treptat în ultimele 3 - 4 minute de malaxare la viteza mare). Se lasă la dospit 20 minute. Se divizează la gramajul dorit.
Modelare finală: Se împarte aluatul în 3 sau 5 bucăți, în funcție de modelul de împletitură. Din fiecare bucată de aluat se fac fitile, cât mai netede la suprafață și de grosimi similare. Se împletește pâinea după tipul de împletitură ales. Se lasă la dospit 40 minute, la 35°C, 80% umiditate relativă a aerului. Se unge pâinea cu gălbenuș de ou și se presară cu semințe de susan.
Coacere: Se coace la o temperatură de 220-230°C, timp de 22 minute (pentru o pâine de 400 g), timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul de încărcare, gramajul produselor.