Pâine integrală cu semințe și nuci

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 100 minute

Timp de coacere 50 minute

făină integrală de grâu
apă caldă
sare
mix semințe: susan alb/negru, in, floarea soarelui
nuci tocate grosier
ulei de măsline

Dizolvă drojdia uscată activă în apa călduță, adaugă restul ingredientelor, mai puțin o lingură de mix de semințe și amestecă până la omogenizare. Framântă aluatul până devine elastic și omogen.
Toarnă compoziția obținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, acoperă tava cu un prosop curat și lasă să crească la loc călduț o oră și jumătate.
Presară restul de semințe păstrate și pune pâinea la copt în cuptorul preîncălzit la 185°C, timp de 45-50 de minute sau până trece testul scobitorii.
Lasă pâinea să se răcească pe un grătar înainte de a o tăia.
Poftă bună!