

Pâine integrală cu semințe și nuci

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 100 minute
Timp de coacere 50 minute
făină integrală de grâu
apă caldă
sare
mix semințe: susan alb/negru, in, floarea soarelui
nuci tocate grosier
ulei de măsline
Dizolvă drojdia uscată activă în apa călduță, adaugă restul ingredientelor, mai puțin o lingură de mix de semințe și amestecă până la omogenizare. Framântă aluatul până devine elastic și omogen.
Toarnă compoziția obținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, acoperă tava cu un prosop curat și lasă să crească la loc călduț o oră și jumătate.
Presară restul de semințe păstrate și pune pâinea la copt în cuptorul preîncălzit la 185°C, timp de 45-50 de minute sau până trece testul scobitorii.
Lasă pâinea să se răcească pe un grătar înainte de a o tăia.
Poftă bună!
10 pers.
90 min.
39 min.