Prăjește ceapa tocată în ulei până se caramelizează.
,
Pune cartofii fierți într-un bol. Pasează cartofii, adaugă ceapa caramelizată, brânza de vaci, sarea și piperul și amestecă. Modelează în mână compoziția sub forma unor bile mici.
,
Cerne făina într-un castron, adaugă drojdia uscată instant, sarea și amestecă.
,
Adaugă ouăle, laptele, iaurtul, untul topit și uleiul și frământă aluatul.
,
Frământă până se obține un aluat moale și fin.
,
Pune aluatul pe un blat presărat cu făină și întinde-l într-o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
,
Împarte aluatul în pătrățele de aproximativ 10 cm.
,
Așază compoziția formată din cartofi și brânza de vaci și rulează aluatul. Crestează aluatul cu un cuțit mic.
,
Pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt cornurile umplute. Unge-le cu gălbenuș de ou.
,
Lasă tava la temperatura camerei timp de 30 de minute.
,
Coace cornurile în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30-35 minute.