Tort cu iaurt și fructe de pădure

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

blat pandișpan
iaurt natural (1 litru)
fructe de pădure
zahăr tos

Într-un bol, bate iaurtul cu zahărul tos.
Dizolvă 3 pachețele de gelatină alimentară în apă și adaugă compoziția obținută în bolul cu iaurt.
Mută 1/3 din amestecul obținut în alt vas și lasă-l la răcit.
Pune blatul de pandișpan într-o formă adâncă (de exemplu, formă cu inel detașabil). Adaugă cantitatea de iaurt rămasă pe blatul de pandișpan și apoi adaugă 1 pahar cu fructele de pădure, după care pune totul la rece.
După ce stratul s-a gelatinizat, pune deasupra al doilea blat de pandișpan, deasupra căruia toarnă iaurtul păstrat inițial în alt bol și din nou pune totul la rece.
Dizolvă încă 1 pachețel de gelatină alimentară în 200 ml de apă (poate fi adăugat și puțin zahăr în apa în care se dizolvă gelatina).
Peste tortul gelatinizat, pune cel de-al doilea pahar cu fructe de pădure, toarnă peste ele gelatina dizolvată și lasă din nou la rece, până gelatina se întărește.
Tortul este gata de servit după ce a fost ținut timp de 2 ore la frigider. Poftă bună!