

Tort cu iaurt și fructe de pădure

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
blat pandișpan
iaurt natural (1 litru)
fructe de pădure
zahăr tos
Într-un bol, bate iaurtul cu zahărul tos.
Dizolvă 3 pachețele de gelatină alimentară în apă și adaugă compoziția obținută în bolul cu iaurt.
Mută 1/3 din amestecul obținut în alt vas și lasă-l la răcit.
Pune blatul de pandișpan într-o formă adâncă (de exemplu, formă cu inel detașabil). Adaugă cantitatea de iaurt rămasă pe blatul de pandișpan și apoi adaugă 1 pahar cu fructele de pădure, după care pune totul la rece.
După ce stratul s-a gelatinizat, pune deasupra al doilea blat de pandișpan, deasupra căruia toarnă iaurtul păstrat inițial în alt bol și din nou pune totul la rece.
Dizolvă încă 1 pachețel de gelatină alimentară în 200 ml de apă (poate fi adăugat și puțin zahăr în apa în care se dizolvă gelatina).
Peste tortul gelatinizat, pune cel de-al doilea pahar cu fructe de pădure, toarnă peste ele gelatina dizolvată și lasă din nou la rece, până gelatina se întărește.
Tortul este gata de servit după ce a fost ținut timp de 2 ore la frigider. Poftă bună!
14 pers.
120 min.
25 min.